maanantai 11. marraskuuta 2013

Kolme koria

Taisin viime postauksessa uhota, että aion virkata koreja uusista matonkuteistani. 

Töttöröö tässä ovat valmiit korit!

Kaksi pienempää koria tein kudekori M- ohjeella. Mustasta korista, joka on tarkoitettu Tatun tavaroille, virkkasin korkeamman, johon saan vain reunataitosta nostamalla enemmän säilytystilaa leluille. Suuri kori on tehty vinoraitakori- ohjeella. Spiraalivirkkauksella vinot raidat syntyvät automaattisesti, eikä niitä tarvitse siis mitenkään suunnitella.  Täytyy vain muistaa tehdä musta/valkoinen langanvaihto oikeaan kohtaan.


Kun sain ensimmäisen korin virkattua, oli toisen tekeminen jo huomattavasti helpompaa. Tosin minun täytyy kiittää Virkkuri- kirjaa hyvistä ohjeista ja selkeistä kuvista, joita ilman korit olisivat kyllä jääneet tekemättä. Trust me, oon kokeillut lukuisia korien virkkaus ohjeita, enkä ennen tätä ole onnistunut tekemään edes siedettävää jälkeä.


Nyt pysyvät Tatun lelut ja meidän aikuisten roinat poissa tieltä. Ainakin siihen saakka, kunnes ne taas levitellään pitkin olohuoneen lattiaa...


Mainitsin viime kerralla myös lastentrikoista, jotka löysin Triteks- reissullani.
Hauskoja printtejä oli valtavasti, mutta näin alkuun valitsin vain muutaman, joista taidan taiteilla muutaman pipon näin alkuun. Ystävälläni olisi ihana haaremihousukaava, joten saatan hurjuuksissani koettaa myös ommella housut.
Trikoota on vain äärimmäisen ärsyttävää ommella ilman saumuria, joten katsotaan kuinka hermoni kestävät koneeni hidasta rupsutusta.

Poika on istunut sylissäni tässä kirjoitellessani, mutta potkii nyt niin kipeästi palleaan ja kaipailee huomiota, että taidan lopettaa bloggailut tältä päivältä ja suunnata mikrolle lämmittämään maitoa.

Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti