perjantai 23. elokuuta 2013

Ovi-maniaa Pellavatehtaassa

Luulin olevani suhteellisen aikaansaava naishenkilö, mutta kas kummaa kuinka vauvan viihdyttäminen ja kodin kunnossapito vievät suurimman osan ajasta ja kaikenlaiset pikkunäppärät projektit, joita niin oih rakastan ovat jääneet vähemmälle. 

Miten te äidit ehditte tekemään kaiken? Täytyy syöttää vauva, vaihtaa kuivat ja hyppyyttää itkupotkuraivarien aikaan ja kaiken tämän jälkeen täytyisi puuhailla kaikenlaista kotona PLUS kirjoittaa blogiin. 

Koska en tänäänkään ehtinyt (saati viitsinyt) tehdä juurikaan mitään, niin jaksoin kuitenkin ihastella netissä ovia. Oven uudistaminen tekee ihmeitä mihin tahansa tilaan, eikä se vaadi kovin kummoista ponnistusta. Hoksasin jokin aikaa sitten dc-fix muovin, jolla uudistin keittiön ja löysin myös kaikenlaisia keinoja piristää kodin ovia. Jos ei rahdo tai voi maalata ovea, niin aina voi kokeilla ovitarroja. Tarroja on hurja määrä erilaisia, joilla saat huijattua vaatekaapistasi ladonoven tai voit muuntaa vessan kulkureitin hauskoiksi parioviksi. Tällaiset ovitarrat-ja teipit ovat omiaan vuokra-asuntoihin.

Tässä muutamia ihanuuksia, joita löysin!


 

Oven saa myös uudistettua simppelisti mustalla tepillä. Kas näin.


...eikä oven maalaaminen ole sekään hullumpi vaihtoehto. 

Musta tai pinkki ovi olisi aivan bueno!
Minulla ja rakkaalla ompelijatar-naapuri-ystävälläni on nyt menossa projekti kunnosta-vanhat-lastenvaunut, jotka toivottavasti olisivat valmiit seuraavaan postaukseen mennessä (milloin se lie).

Niistä tulee huikeat!

Siihen asti... adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti