maanantai 2. syyskuuta 2013

Oi senkkini mun...

Koska säilytystilaa on aina liian vähän, halusin etsiä uudeksi tv-pöydäksi vanhan senkin, jonne kertynyttä roinaa saisi ahdettua piiloon. Tori.fi:stä on tullut uusi paras kaverini, josta olen löytänyt lähes kaiken uuteen asuntoomme ja niin suuntasin sinne tälläkin kertaa. Eräs ihana nainen myi minulle juuri täydellisen 60-luvun senkin VAIN 15 eurolla, jonka uudistin petsaamalla ja maalaamalla osan ovista valkoisella.

Senkin sisään saa kätevästi kaikki digiboksit, johdot ja muut ällöttävät nykyajan vimpaimet piilon.
 Tältä senkki näytti ennen muodonmuutosta. Kaunis vanhus.


Ennen petsaamista ja maalia senkki täytyi tietenkin hioa. Nevermind the crap ja siivo, joka senkin ympärillä vallitsee.Avomiehen silmään särähti pahasti, kun maalasin valkoiset ovet niin epäsymmetrisesti, mutta itseä se ei häiritse. 
Päinvastoin!


 Kiistellyt ja RAKASTETUT valkoiset ovet.


Senkin eteen ompelin pikkuväelle lattiatyynyn, josta on hyvä tuijotella muumeja ja muita ihanuuksia. Kuten voitte huomata en ole ihan ehtinyt vielä teettää kuvia kehyksiin, joita seinillä parveilee, but I`m getting there...

Yritän ilahduttaa teitä jorinoillani tästä lähtien hieman useammin. Poika vaatii yhä enemmän aikaani, mutta katsotaan milloin saataisiin lastenvaunut verhoiltua valmiiksi. Siitä siis ehkä seuraavaksi. 
Onhan tässä puuhailtu muutakin. Olisko seuraavalla kerralla vauvan töppösiä vai eteisen sisustus-puuhailuja? Katsellaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti