maanantai 2. joulukuuta 2013

Paperi ja sakset esiin! Askartele joulu kotiin x12

Joulu meille käsityö-uskovaisille on parasta mahdollista aikaa lukittautua hyvällä omallatunnolla asuntoon ja askarrella, askarrella ja vielä ASKARRELLA! Lapsena joulu oli lahjojen odottamista, lahjojen avaamista ja lahjojen syömistä, mutta nyt lahjat ovat siirtyneet ainakin minulle toisarvoiseen asemaan ja olen korvannut joulunälkäni näperryksillä. 

Nyt joulu on minulle tunnelmointia.

Kun on käyttänyt samoja koristeita vuodesta toiseen ja oma ideasalkku alkaa olla jo koluttu loppuun, kannattaa etsiä inspiraatiota täältä; www.craftgawker.com


Nämä todella kauniit koristeet syntyvät helposti ruokasoodasta. Lisää piparkakkumaustetta niin saat kaupan päällisiksi ihanan tuoksun, joka kestää pitkään!Kun on tällainen pöytäkoriste, on aivan sama jos ruoka vähän paloikin.Oksista ja puupölkystä tehty juhlakoriste on taatusti kaunis jokaisen pöydällä!Näihin suloisiin koristekuusiin tarvitset paperia, liimaa ja sakset.Kierrätä vessapaperirullat ja tee niistä tähtiä kuusenkoristeeksi.Muhkea koriste syntyy palloista, palloista ja palloista.Takuulla saat lapset joka aamu kiltisti ylös sängystä, kun tällainen joulukalenteri odottaa olohuoneessa! Purkkeihin mahtuu suuriakin jouluyllätyksiä!Kuivattua ruokaa on käytetty joulukoristeissa jo iät ja ajat. Toimii!Moni rakastaa musta-valkoisuutta, joulunakin. Miksipä ei, kyllä ainakin minulle kelpaisi.Lehtiä ja metallilankaa. Eleganttia, helppoa ja hauskaa.Narusta tehtyjä joulupalloja kokeilin tehdä itsekin viime postauksessani. Niistä on ollut ainakin minulle paljon iloa!


tai 


Virkkaus on jouluna melkeinpä pakollista.

Onko sinulla jokin askarteluohje, jonka haluaisit jakaa muille?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti